20 års jubileumsfest


20 år har gått siden 1987. 20 år siden vi kastet de røde russeluene i været og vendte ryggen til Larvik Gymnas. Nå er det på tide å vende tilbake.var russ. Vi snakker tross alt om 20 år, og den selvoppnevnte jubileumskomitéen har da også hatt sine første møter, blant annet for å bli enig om det aller viktigste med tanke på neste års jubileumsfest.

2.juni
blir det en storslått jubileumssamling i Larvikdistriktet. Hvor er ennå en godt bevart hemmelighet, men det kan sies så mye som at det arbeides med alternativer som vil få tapeten på Grand til å blekne.

Hjelp oss
Jobben med å finne fram til din og dine tidligere klassekameraters adresser, stedlige som elektroniske, er også i full gang. Og en gjennomtenkt og stilig innbydelse vil dumpe ned i postkassen din så snart det arbeidet er utført og ISO-sertifisert.

Du kan imidlertid hjelpe til. Skulle du sitte på en mailadresse eller tre til tidligere klassekamerater så hadde det vært til stor hjelp for oss hvis du kunne videreformidle dem til undertegnedes epost. På forhånd takk

Følg med, mer følger...

For jubileumskomitéen
Eigil Andersen.